Sluiten
Zoek
Filters



 21-1-2016
  10 / 10
.
Dikke vette 10. Wij waren al lange tijd opzoek naar een opbergkast van Frozen. In eerste instantie was het product niet op voorraad maar de mensen van the kidz store hebben speciaal voor ons contact opgenomen met de leverancier! Onze kleine meid is helemaal in wolken :) Bedankt!
 9-11-2015
  10 / 10
Gewoon goed
Sinterklaas inkoop voor onze jongens gedaan. Alles is keurig netjes en de volgende dag al geleverd.
 16-10-2015
  10 / 10
Bosch Werkbank
Voor de verjaardag van onze handige klusser hebben we de Bosch Werkbank gekocht. De werkbank was de volgende dag al geleverd. Top :)
 14-9-2015
  9 / 10
Cars sofa
.
 9-6-2015
  9 / 10
Blokkendoos
Voor onze kleine een blokkendoos besteld. Dit is nu onze derde bestelling en het was nu wel tijd voor een zeer positieve review! Ton en Anke
 5-6-2015
  8 / 10
Zandbak
Gister besteld vandaag binnen. Super!
 6-5-2015
  8 / 10
Woezel En Pip Baby Walker
Gisteren besteld vandaag binnen gekregen. Wel 1 opmerking de doos was iets gescheurd maar er was geen schade aan de walker.
 29-4-2015
  10 / 10
Opbergkast
Opbergkast voor mijn neefje besteld, bestelling was op tijd binnen. Goed
 16-11-2014
  8 / 10
Super speelgoed webshop!
Geweldige webshop, veel keus en goede aanbiedingen met een grote diversiteit. En een snelle levering!
 12-11-2014
  9 / 10
..
Beste mensen van The Kidz Store, Dank jullie wel voor jullie goede service. De wijziging in de bestelling was geen probleem en is prima opgelost. Snelle levering!!!! Dank jullie wel voor het meedenken. Volgend jaar zeker weer via The Kidz Store bestellen.
 7-11-2014
  10 / 10
leuke internetwinkel voor sinterklaas
wij hebben diverse artikelen gekocht. En zijn daar tot op heden erg tevreden over. Ook bij calamiteiten wordt alles altijd keurig opgelost. Wij zullen vast bij thekidzstore blijven bestellen.
 4-11-2014
  8 / 10
Goede service
Voor het Halloween feest op het werk heb ik nu diverse keren gebruik gemaakt van thekidzstore. Afgelopen keer zaten er 2 dingen niet bij die wel op de pakbon stonden en besteld waren. Even gebeld en de volgende ochtend alsnog kosteloos in huis. Ook heb ik een paar keer gehad dat artikelen die pas na 3 werkdagen leverbaar zouden zijn er toch de volgende dag al waren (1 keer zelfs een bestelling die 12 werkdagen later leverbaar zou zijn was er in 2 dagen). Duidelijke communicatie en oplossingsgericht.
 1-11-2014
  10 / 10
In een woord: perfect!
The Kidz Store is een fijn bedrijf waar je gemakkelijk spullen kunt bestellen, niet duur is en waarvan de website duidelijk is en de bestelling is makkelijk te doen. De levering van de spullen is ook keurig en snel binnen. In een woord: perfect!
 27-10-2014
  9 / 10
Uitgebreid assortiment goed verpakt, snel geleverd.
Uitgebreid assortiment voor kinderen, voor ieder wat wils. Snelle levering en duidelijk mailcontact. Wat ook gezegd mag worden, is dat de dozen waarin de spullen geleverd worden bedrukt zijn, zodat ermee geknutseld kan worden.
 23-10-2014
  10 / 10
Veel keuze en snelle levering
Mooi en uitgebreid assortiment. Snelle levering en goede betaalmogelijkheden.
 12-10-2014
  8 / 10
ontzettend handig en makkelijk
Prima, had niet gedacht dat het zo gemakkelijk zou zijn/gaan
 1-10-2014
  9 / 10
Blij
Gebruiksvriendelijke website. Makkelijk besteld en snel thuis bezorgd. Ben erg blij met mijn producten en mijn dochtertje ook!
 22-9-2014
  9 / 10
Snelle en klantvriendelijke afwikkeling!
Deze webshop heeft hele leuke producten van prachtige merken die je niet bij de standaard speelgoedwinkel kan krijgen.. Super webshop dus!
 1-9-2014
  8 / 10
Speelgoed
Perfecte winkel, met precies wat wij wilde met een keurige service!!!
 25-8-2014
  10 / 10
Wat een super webshop!
Ben zeer tevreden over thekidzstore. Omdat onze kleine vent een groot fan is van cars hebben wij voor zijn verjaardag een cars bed aangeschaft. Het bed was de volgende dag al in huis en was ook nog eens veel goedkoper dan bij bol.com.
 8-7-2014
  10 / 10
Review
Voor onze vakantie een aantal spullen besteld. Alle spullen zijn snel en keurig geleverd.
 28-6-2014
  9 / 10
Trampoline
Na 6 jaar was onze trampoline aan vervanging toe en via google hebben we onze nieuwe trampoline gevonden bij de the kidz store. Vrijdag besteld en vandaag (Zaterdag) al in huis. Klein verbeterpuntje het zou wel fijn zijn als je kan zien op welke tijd je bestelling wordt geleverd daarom geven wij als beoordeling een 9 en geen 10.
 24-6-2014
  9 / 10
Trapauto
Inmiddels meerdere bestellingen gedaan en altijd perfect afgehandeld. Ben zeer tevreden en zie niet wat er voor mijn situatie zou kunnen verbeteren. Goed snel en correct!
 19-6-2014
  10 / 10
Zeer tevreden
Na een lange zoektocht naar een nieuwe baby babyphone kwamen wij via via op de website van the kidz store. Hier vonden we eigenlijk gelijk wat we zochten een babyphone met camera super bereik en voor een mooie prijs. Gisteren besteld en vandaag al in huis. TOP ga zo door!